HAAL SAMEN MET ONS HET BESTE UIT JEZELF! 

Laat je bij Wellness Club Rotterdam professioneel begeleiden met een compleet aanbod van innovatieve fitness apparatuur en een unieke combinatie van trainingsmethoden. Bij onze Rotterdamse club kun jij individueel en in groepsverband aan de slag om jouw doelstellingen te behalen binnen een ongedwongen clubsfeer.

Voor alle activiteiten geldt dat jij constant professioneel en persoonlijk begeleid wordt. In overleg met één van onze coaches stel jij een schema op dat specifiek is afgesteld op jouw trainingsdoelen!

ABONNEMENTEN PERSONAL TRAINING GROEPSLESSEN OPENINGSTIJDEN

      

  • BIO CIRUIT

    DÉ NIEUWE MANIER VAN TRAINEN

    Primeur Technogym BIO CIRUIT bij Wellness Club Rotterdam

    Lees meer

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar de supplementen van PURO! 

Waar staat Puro voor? Puro Foodsupplements is het enige Nederlandse label van pure voedingssupplementen en bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. Puro’s assortiment is puur gecapsuleerd en binnen ons assortiment producten vindt u daarom ook geen tabletten met vulstoffen en laklaag (coatings). Het wil zeggen dat wij allee...

Lees meer Meer nieuws

LET'S MOVE FOR A BETTER WORLD

Op 12 maart 2018 gaat Let's Move For A Better World van start. Vanaf nu kun je je aanmelden voor de challenge op de startpagina in de MyWellnessApp. Vraag onze coaches in de zaal voor hulp!  Daarnaast kunnen ook vrienden en familie helpen om zoveel mogelijk Moves te verzamelen. Zij kunnen tegen een kleine bijdrage d...

Lees meer Meer nieuws
Pirmin Blaak, Keeper Nederlands elftal hockey.

"Wellness Club Rotterdam biedt mij de ideale mogelijkheid om intensief en onder begeleiding te trainen."

Pirmin Blaak, Keeper Nederlands elftal hockey.
Nina van den Berg

"Hele mooie sportschool met de nieuwste apparatuur. Er hangt een fijne sfeer waardoor iedereen daar op zijn niveau kan trainen!"

Nina van den Berg
Jan van Meel, 69 jaar

"Het BIO Circuit raad ik 100% aan! Ik train drie keer per week met het conditie & verstevigingsprogramma. "

Jan van Meel, 69 jaar
Judith van Tongeren

"Hard werken is mijn hobby en daar moet je voor in goede conditie zijn. Ik sport 3 keer per week met veel plezier!"

Judith van Tongeren
Aad Ottervanger

"Ik ben rolstoel gebonden maar hier heb ik alle vrijheid om te sporten door de goede toestellen en de juiste opstelling ervan! "

Aad Ottervanger
Fauzia Mahomed Radja

"Sporten bij Wellness Club Rotterdam is gevarieerd, uitdagend en altijd leuk. De coaches zorgen voor goede ondersteuning! "

Fauzia Mahomed Radja