HAAL SAMEN MET ONS HET BESTE UIT JEZELF! 

Laat je bij Wellness Club Rotterdam professioneel begeleiden met een compleet aanbod van innovatieve fitness apparatuur en een unieke combinatie van trainingsmethoden. Bij onze Rotterdamse club kun jij individueel en in groepsverband aan de slag om jouw doelstellingen te behalen binnen een ongedwongen clubsfeer.

Voor alle activiteiten geldt dat jij constant professioneel en persoonlijk begeleid wordt. In overleg met één van onze coaches stel jij een schema op dat specifiek is afgesteld op jouw trainingsdoelen!

ABONNEMENTEN PERSONAL TRAINING GROEPSLESSEN OPENINGSTIJDEN

      

  • BIO CIRUIT

    DÉ NIEUWE MANIER VAN TRAINEN

    Primeur Technogym BIO CIRUIT bij Wellness Club Rotterdam

    Lees meer

SPORTER VAN DE MAAND

Elke maand zetten wij graag een zeer gewaardeerd clubmember in de schijnwerpers! "Ik ben al ruim 12 jaar lid bij Wellness Club Rotterdam en ik geniet ontzettend van het sporten hier. Ik heb het erg naar mijn zin, de sauna faciliteiten vind ik mooi en de bar waar je na het sporten lekker wat kunt drinken. En bovenal vi...

Lees meer Meer nieuws

WIJZIGINGEN GROEPSLESSEN

Helaas zijn sommige lessen de afgelopen periode beperkt bezocht en hebben wij moeten besluiten deze lessen per 1 februari 2018 te laten vervallen: Dinsdag 09.00u - Sprint Dinsdag 10.00u - CX Worx Vrijdag 11.00u - Grit Strenght Zaterdag 09.30u - Grit Strenght Vanaf nu heb jij invloed...

Lees meer Meer nieuws
Pirmin Blaak, Keeper Nederlands elftal hockey.

"Wellness Club Rotterdam biedt mij de ideale mogelijkheid om intensief en onder begeleiding te trainen."

Pirmin Blaak, Keeper Nederlands elftal hockey.
Nina van den Berg

"Hele mooie sportschool met de nieuwste apparatuur. Er hangt een fijne sfeer waardoor iedereen daar op zijn niveau kan trainen!"

Nina van den Berg
Jan van Meel, 69 jaar

"Het BIO Circuit raad ik 100% aan! Ik train drie keer per week met het conditie & verstevigingsprogramma. "

Jan van Meel, 69 jaar
Judith van Tongeren

"Hard werken is mijn hobby en daar moet je voor in goede conditie zijn. Ik sport 3 keer per week met veel plezier!"

Judith van Tongeren
Aad Ottervanger

"Ik ben rolstoel gebonden maar hier heb ik alle vrijheid om te sporten door de goede toestellen en de juiste opstelling ervan! "

Aad Ottervanger
Fauzia Mahomed Radja

"Sporten bij Wellness Club Rotterdam is gevarieerd, uitdagend en altijd leuk. De coaches zorgen voor goede ondersteuning! "

Fauzia Mahomed Radja