fbpx

BIO Circuit is er voor jou!

Wat is het?
Technogym BIO Circuit is het eerste trainingssysteem in de wereld dat een gepersonaliseerde workout biedt op een veilige, eenvoudige en zeer effectieve manier. Hiermee kan je jouw (trainings)doelstellingen behalen door twee keer per week een half uur intensief te trainen.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze exclusieve manier van trainen. Een intake is te boeken via onze coaches, balie of aan te vragen via  info@wellnessclubrotterdam.nl Let op: vol is vol.

Hoe werkt het?
Technogym BIO Circuit biedt een parcours van toestellen die in een cirkel opgesteld staan. Met een op maat gemaakt programma word je begeleid om jouw doelstellingen binnen enkele weken te behalen. De weerstand in de BIO Circuit toestellen wordt geleverd door BIO Drive, een unieke technologie die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de NASA om astronauten in de ruimte de voordelen van krachttraining te laten ervaren. Het systeem is zo geprogrammeerd dat je op een veilige maar zeer effectieve manier kunt trainen.

Kan ik mijn resultaten en progressie volgen?
Jazeker! Op het Unity Self Console of in de MyWellnessApp op jouw smartphone kan je na afloop van elke sessie jouw resultaten en progressie volgen.

Hoe lang duurt een programma?
Om resultaatgericht te werk te gaan dien je twee keer per week jouw persoonlijke programma uit te voeren. Elke training bestaat uit twee ronden non-stop door het circuit dat uit acht verschillend toestellen bestaat en die samen een training bieden voor alle grote spiergroepen in het lichaam en zorgt voor een hoog calorieverbruik. De twee ronden duren niet langer dan 30 minuten.

Welke programma’s zijn er?
Kies voor een individuele training, die bij jouw doelstellingen past en goed voelt!

  • Gewichtsverlies: verbeter je stofwisseling en werk aan een slanker figuur, verhoog je calorieverbruik en vergroot je spierkracht.
  • Start met bewegen: vergroot je dagelijkse energie en verbeter je gevoel met meer spierkracht en een betere houding.
  • Een strakker lichaam: zie er goed uit en voel je top met een betere spierbalans een goede houding en soepele gewrichten
  • Blijf jong: werk aan de kwaliteit van leven met een veilig programma dat goed doet voor je dagelijkse energie, sterke botten en je humeur!
  • Boost je prestaties: verbeter je atletisch vermogen en versterk je spieren met een High Intensity Training.

 

Als ik een intake heb ingepland, wat kan ik dan verwachten?  
Allereerst gefeliciteerd dat je de exclusieve plek hebt weten te bemachtigen. Tijdens je intake maakt één van onze gekwalificeerde trainers jou wegwijs in het BIOCIRCUIT. Samen kiezen jullie voor een programma dat past bij jouw wensen. Waarna je het gehele circuit samen met onze trainer doorloopt en worden de voor jou effectieve en veilige instellingen opgeslagen. Het opslaan zorgt ervoor dat de apparatuur tijdens de volgende sessies zich automatisch instellen op de juiste hoogte en weerstand voor jou.

Als je van onze trainer zelfstandig aan de slag kan, meld je je aan bij de Unity Self Console. Na elke oefening word je automatisch doorverwezen naar het volgende toestel. Tijdens de training worden op de schermen van alle toestellen de nodige aanwijzingen gegeven, dit werkt motiverend en je weet zeker dat je op deze manier het maximale uit je training haalt.

Wat zijn de kosten voor nieuwe leden? 
Vraag bij onze balie of per mail naar onze abonnementen voor het BIO Circuit.

Staat je vraag hier niet bij? 
Spreek gerust één van onze coaches aan of mail je vraag naar info@wellnessclubrotterdam.nl 

Waar kun je ons vinden?

Wellness Club Rotterdam
Ommoordsehof 11
3056 JR Rotterdam

HOE KUN JE ONS BEREIKEN?

010-2892089
info@wellnessclubrotterdam.nl
Ruim
 op eigen terrein

Volg je ons al
op Social Media?

Open van maandag tot en met donderdag van 07u00 tot 23u00, vrijdag tot 22u00. Zaterdag en zondag van 08u00 tot 15u00.