fbpx


 

Wendy

Ik stel mij graag aan u voor: Mijn naam is Wendy Koekkoek en ik ben gediplomeerd aerobic- en fitnessinstructrice en personal trainer. Daarnaast doe ik regelmatig mee aan bodybuilding competities.
 
Mijn hele leven doe ik al aan sport en ik heb vele takken van sport beoefend. Ooit begonnen met aerobiclessen geven in 1997. Nu ben ik werkzaam bij Wellness Club Rotterdam en dat die ik al sinds 1 november 1999 (!) en met nog steeds heel veel plezier!!
 
De laatste jaren ben ik mij verder gaan ontwikkelen door vele opleidingen en cursussen te volgen. Dit werk is echt mijn passie geworden. Mijn hart ligt nu ook bij het persoonlijk begeleiden van mensen, want iedereen is uniek en dat maakt het zo mooi!
 
De programma’s die ik maak zijn zeer gevarieerd. In de praktijk blijkt dat je de mensen moet blijven prikkelen en door variatie te maken in de trainingsprogramma’s blijven de mensen gestimuleerd en gemotiveerd en zo blijven ze op de goede weg om hun doelen te behalen. 

Heidi

Door mijn enthousiasme, interesse en nieuwsgierigheid wil ik mensen helpen om hun doel en streefgewicht te behalen en te behouden door hun levenstijl aan te passen, Daarom ben ik in 2008 de opleiding gewichtsconsulent gaan volgen en heb die in maart 2009 succesvol afgerond.

In de praktijk blijkt nog steeds dat de mensen de weg met de minste weerstand volgen. Dus diëten waarin je binnen snelle tijd veel afvalt, maar terwijl ze weten dat de kilo’s die ze kwijt zijn geraakt binnen korte tijd weer eraan zitten en zelf extra kilo’s erbij.
 
Door mijn enthousiasme, ervaringen en interesse om steeds nieuwe dingen te leren over voeding, wil ik mensen helpen om ze op andere gedachten te brengen en ze op een gezonde, prettige manier hun levensstijl aan te laten passen en te behouden. Ik ben me daar meer in gaan verdiepen en ben achter gekomen dat om vet te verliezen je geen dieet moet volgen en jezelf dan af toe eens te verwennen met een junkdag. Ik zie jullie al denken ja hoor dat zal wel. Ja, het is echt zo en ik zal jullie dan ook aan tonen. Ik noem “HET BODY2CHANGE DIEET!!.

Waar kun je ons vinden?

Wellness Club Rotterdam
Ommoordsehof 11
3056 JR Rotterdam

HOE KUN JE ONS BEREIKEN?

010-2892089
info@wellnessclubrotterdam.nl
Ruim
 op eigen terrein

Volg je ons al
op Social Media?

Open van maandag tot en met donderdag van 07u00 tot 23u00, vrijdag tot 22u00. Zaterdag en zondag van 08u00 tot 15u00.