fbpx


Wij van Healthfreaks zijn trots op de persoonlijke touch. De sleutel tot een succesvolle training is de relatie tussen de trainer en hun cliënt. Motivatie is een kracht maar de individuele zaak is dat elke professional in het team van Healthfreaks een groot inlevingsvermogen bezit.

De professionals van Healthfreaks bestaan uit een team van zeer gemotiveerde, enthousiaste Vitaliteitscoaches met een brede kennis in gewichtsverlies, kracht en conditie, functionele en sportieve prestatie trainingen.

Omgaan met allerlei personen uit de ‘in-actieve’ werksector tot aan topklasse atleten, sport revalidatie en functionele therapie vraagt bij de Vitaliteitscoaches om inlevingsvermogen, kennis, ervaring en een breed scala aan functionele oefeningen.

Is uw doel, algemene fitheid, gewichtsverlies, spiermassa, het herstel van blessures of gewoonweg het verbeteren van de kwaliteit van het leven in het algemeen, onze professionals zullen een op maat gemaakt trainingsprogramma samenstellen speciaal om uw persoonlijke doelen te bereiken.

Onze filosofie is gebaseerd op het creëren van op maat gemaakte 360 ° trainingsprogramma's om uw persoonlijke doelen te bereiken. De persoonlijk begeleiding gaat terug naar de basis van het bewegingsapparaat (biomechanica). Functionaliteit en mobiliteit zijn hierin de belangrijkste factoren die wij testen bij clienten.

Vanuit deze lichamelijke testen starten wij een 360 ° training en gaat over het gebruik van verschillende geavanceerde technieken en trainingsprotocollen. Deze zijn gericht op de cardio-respiratoire en neuro-musculaire systemen waarvan je op vele manieren voordeel hebt en zo de training, en resultaten, maximaliseert.

Wat uw individuele doelen ook zullen zijn wij bij Healthfreaks stellen een programma samen naar uw behoeften met als doel uw ambities te structureren en te realiseren voor altijd!

De kwaliteit van het leven houden, terug krijgen en of verbeteren! De beste investering is een investering in uw lichaam!

 


Waar kun je ons vinden?

Wellness Club Rotterdam
Ommoordsehof 11
3056 JR Rotterdam

HOE KUN JE ONS BEREIKEN?

010-2892089
info@wellnessclubrotterdam.nl
Ruim
 op eigen terrein

Volg je ons al
op Social Media?

Open van maandag tot en met donderdag van 07u00 tot 23u00, vrijdag tot 22u00. Zaterdag en zondag van 08u00 tot 15u00.