Wellness Club Rotterdam scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar de supplementen van PURO! 

Waar staat Puro voor?

Puro Foodsupplements is het enige Nederlandse label van pure voedingssupplementen en bestaat inmiddels meer dan 10 jaar.

Puro’s assortiment is puur gecapsuleerd en binnen ons assortiment producten vindt u daarom ook geen tabletten met vulstoffen en laklaag (coatings). Het wil zeggen dat wij alleen de werkzame stoffen gebruiken in een vegetarische capsule. De enige opvulling die we eventueel gebruiken in de capsule is bijvoorbeeld alfalfa of rijstflow.

Al onze recepturen zijn op basis van onderzoeken en medewerking van de ‘Academie van Biologische geneeskunde’. Alle kruiden zijn van biologische oorsprong en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De grondstoffen die wij gebruiken zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd en hebben daardoor een ‘bewezen’ werking. We volgen wel trends in de markt maar laten ons vooral leiden door aantoonbare werking en de biologische beschikbaarheid.

Zuiverheid van het product

In de huidige moderne wereld kunnen we niet altijd vertrouwen op de herkomst van onze producten. Zijn de bronnen puur / schoon en eerlijk genoeg? Wie kunnen we vertrouwen? De milieuvervuiling, commerciële aspecten, intensieve landbouw, voedingsschandalen, verontreinigde bronnen en vervuilingsfactoren zijn dagelijkse problemen in onze voedselindustrie. Puro selecteert en screent zorgvuldig de bronnen om de hoogst mogelijke kwaliteit van voedingssupplementen te garanderen. In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.

De supplementen zijn:

 • 100% natuurlijk
 • Kruiden van biologische oorsprong
 • Geen vulstoffen
 • Capsules geschikt voor vegetariërs *

*m.u.v. Softgels en visoliepreparaten.

Meer informatie?

Op vrijdag 30 maart 2018 om 09.00 uur zal Cor Lippens (oprichter van Puro) bij ons aanwezig zijn op de club. Heb je vragen kun je deze aan hem stellen. Een afspraak maken voor 30 maart kan bij de balie van Wellness Club Rotterdam. 

Fit de Zomer door bij Wellness Club Rotterdam

Speciaal voor 20 Mannen uit Rotterdam en omgeving, ga Fit en Sterk de Zomer door bij Wellness Club Rotterdam!

Lees meer

De Voedingschallenge bij Wellness Club Rotterdam

Nu bij Wellness Club Rotterdam, de voedingschallenge voor vrouwen, klik hieronder voor alle (start)informatie!

Lees meer
Meer nieuws
 • BIO CIRUIT

  DÉ NIEUWE MANIER VAN TRAINEN

  Primeur Technogym BIO CIRUIT bij Wellness Club Rotterdam

  Lees meer
Pirmin Blaak, Keeper Nederlands elftal hockey.

"Wellness Club Rotterdam biedt mij de ideale mogelijkheid om intensief en onder begeleiding te trainen."

Pirmin Blaak, Keeper Nederlands elftal hockey.
Nina van den Berg

"Hele mooie sportschool met de nieuwste apparatuur. Er hangt een fijne sfeer waardoor iedereen daar op zijn niveau kan trainen!"

Nina van den Berg
Jan van Meel, 69 jaar

"Het BIO Circuit raad ik 100% aan! Ik train drie keer per week met het conditie & verstevigingsprogramma. "

Jan van Meel, 69 jaar
Judith van Tongeren

"Hard werken is mijn hobby en daar moet je voor in goede conditie zijn. Ik sport 3 keer per week met veel plezier!"

Judith van Tongeren
Aad Ottervanger

"Ik ben rolstoel gebonden maar hier heb ik alle vrijheid om te sporten door de goede toestellen en de juiste opstelling ervan! "

Aad Ottervanger
Fauzia Mahomed Radja

"Sporten bij Wellness Club Rotterdam is gevarieerd, uitdagend en altijd leuk. De coaches zorgen voor goede ondersteuning! "

Fauzia Mahomed Radja

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.